Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een bevestiging.
Uw pakket wordt verzonden via DHL.
U ontvangt van hen een email met track&tracé zodat u de verzendstatus na kunt zien. Indien u niet thuis bent, zal het pakket (particulier) bij uw buren worden aangeboden. Zijn zij ook niet thuis dan wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangebodende volgende dag nog niet worden aangeboden, krijgt u van DHL een bericht waar u het pakket af kunt halen. Indien u dan het pakket nog niet heeft afgehaald, gaat het pakket terug naar ons. Hiervoor zullen wij de extra kosten aan u door berekenen.
Indien het artikel voorradig is zal deze doorgaans binnen 4 werkdagen bij u geleverd worden.
Indien uw bestelling voor 14.00 bij ons binnen is zal deze de volgende dag gehaald worden door DHL en een dag later bij u zijn.
 
Verzendkosten in Nederland tot 30KG € 6,95
Verzendkosten in Nederland vanaf 30KG € 22,00
Verzendkosten naar België tot 30KG € 11,50
Verzendkosten naar België vanaf 30KG op aanvraag
Verzendkosten naar Duitsland tot 30KG € 11,50
Verzendkosten naar Duitsland vanaf 30KG op aanvraag
Verzendkosten naar alle andere landen op aanvraag

GLS levert ook bij u aan de deur, en mocht u er niet zijn dan zal er een bericht in uw bus liggen met de locatie van de dichtsbijzijnde pakketshop, waar u de bestelling af kunt halen. Levertijd 1-2 werkdagen. Kosten slechts 6,25

Bezorgen laten op een Kialapunt is voor u goedkoper en u bepaald zelf wanneer u het pakket gaat afhalen. Het verzenden via Kiala is goedkoper, maar het kan ook wat langer duren voor het pakket op het Kialapunt opgehaald kan worden (max. 7 werkdagen) . Uw pakket blijft daarna maximaaal 14 dagen bij het Kiala punt liggen. Heeft u het dan nog niet afgehaald, dan gaat het pakket terug naar ons.
Een pakket via Kiala mag maximaal 15 KG wegen.
Vermeld tijdens het bestellen op welk Kialapunt u het pakket wilt afhalen, kijk op de site van Kiala welk punt voor u het beste is, https://www.ups.com/dropoff?loc=nl_NL
Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0599-412314 (Kluswijs Musselkanaal) en vraag naar Erik Scholte.